A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Удобненський ліцей
Маяківської сільської ради
Одеського району
Одеської області
Управління освіти Маяківської сільської ради

29 березня 2023 року у ліцеї пройшло засідання атестаційної комісії І рівня.

Дата: 29.03.2023 10:07
Кількість переглядів: 40

29 березня 2023 року у ліцеї пройшло засідання атестаційної комісії І рівня.

 

Метою атестації педагогічних працівників є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу. 

 

Комісія розглянула атестаційні матеріали 6 педагогів, та винесла рішення:

 

1. Вчитель математики Бачинська О.О.  яка за результатами атестації визнана такою , що відповідає встановленню 11 тарифного розряду.

2. Вчитель початкових класів Димитрашко І.А.  яка за результатами атестації визнана такою, що відповідає присвоєнню кваліфікаційної категорії  «спеціаліст ІІ категорії».

3. Вчитель історії та Захисту України Рябченко С.М.,  який за результатами атестації визнаний таким , що відповідає раніше присвоєній кваліфікаційній категорії  «спеціаліст І категорії».

4. Асистент вчителя Тофан Л.В.  яка за результатами атестації визнана такою , що відповідає встановленню 11 тарифного розряду.

 

5.Порушити клопотання перед атестаційною комісією Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради  про відповідність вчителя початкових класів Мараренко Л.Л. раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»  та присвоєння педагогічного звання «старший вчитель».

6.Порушити клопотання перед атестаційною комісією Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради про відповідність вчителя початкових класів Шайтан Т.А.  раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»  та присвоєння педагогічного звання «старший вчитель».

 

Атестаційна комісія Удобненського ліцею вітає своїх педагогів за результатами атестації !

Так тримати! 

Бажаємо здоров’я, успіхів на освітній ниві та миру!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би продовжити дистанційне навчання?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень