A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Удобненський ліцей
Маяківської сільської ради
Одеського району
Одеської області
Управління освіти Маяківської сільської ради

Естафету зустрічей з обласними експертами з імунізації та громадського здоров’я перейняли освітяни та батьки учнів Удобненського ліцею, що в Маяківській територіальній громаді.

Дата: 29.03.2023 10:29
Кількість переглядів: 28

🤓🏨 Естафету зустрічей з обласними експертами з імунізації та громадського здоров’я перейняли освітяни та батьки учнів Удобненського ліцею, що в Маяківській територіальній громаді. Тут також говорили про важливість вакцинації задля захисту здоров’я та подовження життя.

🔸 З вітальним словом від офісу проекту USAID Розбудова стійкої системи громадського здоров’я до присутніх звернулась регіональна координаторка проекту в Одеській області Олена Теряєва.

🔸 Про завдання проекту за напрямком «імунізація» та попередні результати роботи у Маяківській громаді розповіла комунікаційник ОЦГЗ, куратор проєкту від ГС Коаліція за Вакцинацію Ганна Лєснікова, яка також презентувала присутнім "Калькулятор життя", щоб кожен міг на власному прикладі перевірити, як на тривалість життя впливають щеплення.

🔸 Базовим інформаційним кейсом про вакцинокеровані інфекції та важливість захисту поділилася з присутнімм лікар-імунолог Ольга Балановська (ДУ "Одеський обласний центр контролю та профiлактики хвороб МОЗ України"), закцентувавши увагу на щепленнх, які повинні мати осіятни для повного захисту свого здоров'я.

📑💉 Після доповідей спікерів стартувала панельна дискусія, в ході якої кожен із присутніх міг поставити свої запитання експертам. А відповіді надавали - Наталія Дяченко, головна медична сестра КНП «Маяківський ЦПМСД», лікар-імунолог Ольга Балановська та регіональна координаторка Олена Теряєва.

💪До речі, результатом зустрічі стало те, що педагоги та батьки висловили бажання провакцинуватися, відповідно до отриманих рекомендаціях. Тож ми вже плануємо приїзд до села Удобне мобільної бригади з вакцинації, щоб якомога швидше задовольнити цей попит. А до інших сіл громади ще приїдемо з презентаціями та дискусіями про вакцинацію, щоб кожен отримав актуальні та доказові знання про щеплення і мав змогу захистити себе.

👨‍🏫👨‍💻 Дякуємо директору Удобненського ліцею Сергію Рябченку за теплий прийом та активний, доброзичливий колектив.

Маяківська Сільрада

Удобненський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської об

#ДайШансЗдоровю

#БутиЗдоровим

#ЦГЗ_Одеса



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би продовжити дистанційне навчання?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень