A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Удобненський ліцей
Маяківської сільської ради
Одеського району
Одеської області
Управління освіти Маяківської сільської ради

15 грудня на базі Удобненського ліцею Маяківської сільської ради відбувся семінар "Використання ресурсів інтерактивної дошки на уроках в початковій школі як одна з вимог сучасного освітнього процесу", який провела в рамках атестації вчитель початково

Дата: 15.12.2022 13:55
Кількість переглядів: 38

15 грудня на базі Удобненського ліцею Маяківської сільської ради відбувся семінар "Використання ресурсів інтерактивної дошки на уроках в початковій школі як одна з вимог сучасного освітнього процесу", який провела в рамках атестації вчитель початкової школи Удобненського ліцею Шайтан Тетяна Андріївна. На семінар були запрошені начальник управління освіти Маяківської сільської ради Юлія Леонідівна, інспектор управління освіти Катерина Юріївна, директори та вчителі початкових класів Маяківського, Надлиманського та Йосипівського ліцеїв Маяківської сільської ради.

Колеги мали змогу дізнатися технологічні особливості інтерактивної дошки; основні функції та інструменти ПЗ для роботи з дошкою та приклади їх використання; сторонні сервіси для створення інтерактивного контенту.

Учасники семінару висловили щиру подяку Тетяні Андріївні за проведений майстер-клас та побажали подальшого професійного зростання та вдосконалення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би продовжити дистанційне навчання?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень