A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Удобненський ліцей
Маяківської сільської ради
Одеського району
Одеської області
Управління освіти Маяківської сільської ради

Шкільні заходи

Дата: від до Скинути

День здоров'я

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я відзначився яскравою спортивною подією у школі. «Веселі естафети» у початкових класах проходили у дружній атмосфері швидкості і спритності. Цікаві естафети розкрили у дітей дух змагання і потяг до перемоги. Вболівальники гучно підтримували свої команди. Перемогла дружба і любов до спорту

10:42 08.06.2021

День здоров'я

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя. З метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя учні 3-Б класу на чолі з класоводом Отоладзе Т. В. підготували яскравий виховний захід до Дня здоров'я!

10:38 08.06.2021

Міжнародного дня дитячої книги....

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   "Книга- ліки для душі" У бібліотеці Удобненської школи до Міжнародного дня дитячої книги....

10:37 08.06.2021

Святом – 8 березня

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   Любі жінки! Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня! Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут. Памятайте, що жінка найчарівніше творіння!

10:21 08.06.2021

1 квітня всесвітній день гумору

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   Цей весняний день не внесено ні в які календарі знаменних чи всенародних свят, але його святкують в багатьох країнах світу Вітаємо з Днем Сміху, вас! Нехай у Вас буде завжди чудовий настрій, радісно, тепло та світло на душі! Нехай Вам постійно дарують посмішки, радість та любов ! Посміхаймося та шануймося!

10:15 08.06.2021

Міжнародний день птахів

Щорічно, 1 квітня відзначають Міжнародний день птахів, метою якого є звернення уваги людства на захист пернатих. Для нас їх повернення символізує прихід весни та тепла. Готуючись до свята, учні нашої школи, виготовили та розвісили годівнички та шпаківні, намалювали плакати та малюнки, писали вірші та оповідання.

10:09 08.06.2021

Всесвітній день води

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   22 березня уся світова спільнота відзначає Цьогорічна тематика «Цінність води для кожного з нас». Учні 7 класу на виховній годині «Вода-джерело життя» звернули увагу на проблеми якості питної води,раціонального використання та охорони водних ресурсів. Течуть джерела в майбуття А в них вода-саме життя! Бо без води не можна жити, І нею треба дорожити.

09:49 08.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би продовжити дистанційне навчання?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень