A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Удобненський ліцей
Маяківської сільської ради
Одеського району
Одеської області
Управління освіти Маяківської сільської ради

Шкільні заходи

Дата: від до Скинути

Міжнародне жіноче свято

З приводу жіночого свята наша прекрасна половина приймала сьогодні щирі вітання від учнівського самоврядування та чоловічої половини колективу! Щиро бажаємо Вам миру, щастя, здоров’я, кохання, успіхів у житті, родинного затишку та чудового весняного настрою!  

11:49 07.06.2021

Місячник протипожежної безпеки

З 10.02 по 26.02 в Удобненському ЗЗСОІ-ІІІ ступенів проходить місячник протипожежної безпеки. Метою проведення місячника з пожежної безпеки є поліпшення якості освітньої роботи з учнями з питань особистої безпеки та захисту життя; формування у кожного учня активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у загальноосвітньому закладі , збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя ; вироблення у школярів умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час пожежі.  

11:33 07.06.2021

...На світі запалає Покинутий вогонь моїх пісень... /Леся Українка/ У шкільній бібліотеці шануємо видатну письменницю!

...На світі запалає Покинутий вогонь моїх пісень... /Леся Українка/ У шкільній бібліотеці шануємо видатну письменницю! (Щоб переглянути відео натисніть на зображення)  

11:26 07.06.2021

Міжнародний день рідної мови

Мова – це генетичний код нації, інтелектуальний та духовний результат тисячолітньої еволюції кожного етносу. Без мови, самобутньої культури немає народу. Відзначили Міжнародний день рідної мови і в Удобненському ЗЗСО та 150 річчя з дня народження видатної письменниці Лесі Українки. Учні та вчителі долучилися до святкування, продемонструвавши свою любов і повагу . Також учасники заходу довели собі і присутнім, що знають українську, вільно нею спілкуються, а головне – пишаються рідною мовою.  

11:23 07.06.2021

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

11:17 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би продовжити дистанційне навчання?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень