A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Удобненський ліцей
Маяківської сільської ради
Одеського району
Одеської області
Управління освіти Маяківської сільської ради

Шкільні заходи

Дата: від до Скинути

02.03.2021 року в спортивному комплексі Маяківського ДЮСШ відбулися змагання школярів Маяківського СОТГ.

02.03.2021 року в спортивному комплексі Маяківського ДЮСШ відбулися змагання школярів Маяківського СОТГ. Учасники - учні 5-10 класів. Програма змагань: 1.Човниковий біг (4х9м) – юнаки, дівчата. 2.Стрибки у довжину з місця – юнаки, дівчата. 3.Стрибки через скакалку 30с. – дівчата. 4.Перетягування канату – юнаки За підсумками змагань наша команда здобула почесне ІІІ місце. Склад команди: Бабенко Роман Заволович Дар'я Пітченко Олександр Рота Марія Рябченко Денис Мораренко Карина Поляков Артем Лізан Вікторія Козаченко Олександр Білорукова Карина Лаур Іванна Манаєв Дмитро

09:45 08.06.2021

Т.Г.Шевченко

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   У весняну пору, а саме 9 березня, народився Т.Г.Шевченко – великий син великого народу, відомий художник і геніальний поет, якого називають Кобзарем і Пророком нації. У молодому віці він відійшов у вічність, залишивши людям свій неперевершений талант і велике серце, сповнене любові до своєї землі і свого народу. Велич його духу, любов до України, віру в її щасливе майбутнє не зламали ні переслідування, ні заслання, ні життєві поневіряння. З метою вшанування пам’яті великого Кобзаря, учні 7 класу на чолі з класним керівником Сагайдак Л. В., підготували відеоролик для учнів закладу!

09:39 08.06.2021

Флешмоб різнокольорових шкарпеток під девізом: "Ми різні,але ми рівні!"

21 березня відзначається Всесвітній день людей з синдром Дауна. Аби привернути увагу до інакшості, однак не меншовартості, людей з синдромом Дауна по всьому світу в цей день проходить акція "LOTS OF SOCKS".

09:34 08.06.2021

"Тиждень дитячого читання"

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   "Дитина-найкращий, найвдячніший читач" Цікаво та емоційно прийшов до завершення "Тиждень дитячого читання" у шкільній бібліотеці.

09:27 08.06.2021

Свято 8 Березня

У перші весняні дні від щирого серця бажаємо, щоб свято 8 Березня подарувало вам чудове відчуття щастя, яке вже зовсім поруч, на порозі! (Щоб переглянути відео натисніть на зображення)  

09:14 08.06.2021

14 лютого - День Святого Валентина

(Щоб переглянути відео натисніть на зображення)   14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Учні, Удобненського ЗЗСО, щиро вітають всіх з цим чудовим святом! Нехай це свято буде сповнене романтики, ніжності, пристрасті і найрадісніших емоцій!

12:56 07.06.2021

День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з республіки Афганістан.

15 лютого 2021 року в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з республіки Афганістан. Година спілкування для учнів 5 класу "Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя...", Хвилина мовчання Виготовлення листівки-привітання ветерану війни. Зустріч з ветераном інтернаціональної війни Лисенко Анатолієм Миколайовичем . Щира подяка за розповідь, цікаві світлини та смачні подарунки  

12:50 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би продовжити дистанційне навчання?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень